Kimyasalların Etiketlenmesi ve Güvenlik Bilgi Formu (GBF-SDS-MSDS) Uyum Hizmetleri

Ülkelere özgü mevzuat gerekliliklerine uyum saÄŸlayan ÅŸirketler, uluslararası ticaretin rekabet ortamında önde gidiyor. Zararlı madde ve karışımlara iliÅŸkin en önemli iletiÅŸim araçları SDS'ler ve etiketlerdir. Åžirketler, küresel ticaret alanında her ülkeye/eyalete baÄŸlı olarak farklı mevzuat gereklilikleri, etiketlerin kimyasal madde veya karışımı alan ülkenin yerel dilinde verilmesini öngören etiketleme hükümleri vb. gibi birçok zorlukla karşı karşıyadır.

Biz CRAD ekibi olarak yurt içi ve yurt dışındaki tüm kimya endüstrisine SDS Uygunluk Hizmeti vermekteyiz. Uzmanlarımız, GHS uygulamasıyla birlikte yerel düzenleyici gereksinimleriyle birlikte 40 farklı dile çeviriler de dahil olmak üzere, ÅŸirketinizin yerel, AB çapında ve küresel Güvenlik Bilgi Formu (GBF) gereksinimlerinize uymasına yardımcı olabilir.

AÅŸağıdaki diller için SDS Hazırlama Hizmetleri saÄŸlıyoruz:

Arapça, Avustralya (Ä°ngilizce), Avusturya (Almanca), Azerice, Belçika (Fransızca, Almanca ve Hollandaca), Bulgarca, Kanada (Kanada Ä°ngilizcesi ve Kanada Fransızcası), Çince (BasitleÅŸtirilmiÅŸ), Çince (geleneksel), Hırvatça, Çek Cumhuriyeti, Danca, Felemenkçe, Estonca, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Macarca, Endonezyaca, Ä°zlandaca, Ä°talyanca, Japonca, Korece, Letonca, Litvanca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Romence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, Ä°spanyolca, Ä°sveççe, Ä°sviçre (Fransızca, Almanca, Ä°talyanca), Tayvan (Geleneksel Çince), Türkçe, ABD (Ä°ngilizce), BirleÅŸik Krallık (Ä°ngilizce)

CRAD, ÅŸirketinize dünya çapında tüm zararlılık iletiÅŸimi konularında yardımcı olabilir ve SDS, e-SDS, Etiket sorunlarınızı ve Teknik Çeviri Hizmetlerinizi çözebilir:

  • Maddelerin ve/veya karışımların sınıflandırma ve etiketleme gerekliliklerini belirlemek için sınıflandırılması (ilgili ülkenin mevzuatı kapsamında)
  • GBF'nizin farklı dillerdeki mevzuata uygun formatlama ve çeviriye uygunluÄŸu,
  • GeniÅŸletilmiÅŸ SDS (e-SDS) uyumluluk hizmeti.
  • Etiket UyumluluÄŸu
     
HÄ°ZMET TALEP FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ